Bokat besök och besök hos oss

Idag klappade jag mig själv på huvudet och kände mig nöjd 🙂 För en gångs skull. Jo, men jag fick in ett möte med en grossist. Jag ville komma en speciell dag och träffa dem tillsammans med en kund som vill få tillgång till våra produkter genom dem.
Idag kunde jag riktigt tro på mig själv när jag sa att ”Jag har hållit på med detta i nästintill 16 år nu och våra produkter ÄR mycket omtyckta”.

Kul att åka på lunch med en kompis sen och berätta 🙂
Hon kunde tipsa lite mer om medarbetarsamtal, som jag ska ha nu, hur det är på hennes arbetsplats, en jättestor statlig sådan. Det är bra med fler tips inför dessa samtal. Jag har haft det tidigare år också men nu ska jag ta upp min idé om att införa individuella löner och prata om vilka kriterier som ska ingå och hur. Man kan inte införa det över en natt precis. Alla måste få tänka till lite om det och förstå framförallt. Detta har jag varit inne på ett tag, bara det att det är knöligt att få till eftersom lägstalönen alltid också höjs i och med nya avtal. Men, denna gång hoppas jag (som jag tidigare skrivit om) på ett sifferlöst avtal vilket skulle ge mig större möjlighet att ge olika påslag till olika medarbetare.

Från det ena till det andra, på lördag, då kommer det spännande besök till jobbet. Det är medlemmar från det finska Celiakiförbundet !
Lördagen den 3 september kommer det två bussar från Stockholm med medlemmar från Stockholms läns Celiakiförening 🙂

Ha en bra fredag imorgon !

Det här inlägget postades i Allmänt, Glutenfritt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *