Beautiful Business Award

Nu känns det rätt att skriva om att jag och mitt företag Heléns Glutenfria har gått till regionfinal i tävlingen som heter Beautiful Business Award. Det har stått om det i en liten notis i Nerikes Allehanda samt att man nu annonserar om det och vi står med i listan över finalister i annonsen 🙂

För att läsa mer om begreppet Beautiful Business, besök : http://www.beautifulbusiness.se/begreppet.html

Visst kan man undra varför tävlingen bara ska vara öppen för kvinnor, men ambitionen är att lyfta fram kvinnliga förebilder.

Jag tycker att det känns bra att vara med eftersom det även handlar om andra saker än att t ex visa på hur företaget vuxit på en viss tid, både vad gäller omsättning och anställda. Denna tävling grundar sig på hur och varför man driver sitt företag, samt på hur man är som person. 😉

Vi var 1766 nominerade från början och vi var ca 250 st som skickade in ett tävlingsbidrag. Eftersom jag var nominerad även förra året så hade jag förra årets bidrag att komplettera i. (tog alltså inte lika mycket tid…. ! )

Jag hade turen att bli utsedd som en av 30 deltagare som går till final, 10 st i resp region. Läs mer via länken :

http://www.beautifulbusinessaward.se/

Annars är det hemmadag med Linnea idag. Vi ska bl a stryka pärlplattor. Det blev en hel del sådana när hon var hemma i veckan och var sjuk. Pappa och hon var hemma även tisdagen och onsdagen. Tur att vi kan turas om med att vara hemma när hon är sjuk.

Sen är det Dansbandskampen på tv ikväll som gäller 🙂 🙂

Ha en skön helg allesammans !

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *