Båtresa med leverantör

Fredagen förra veckan avslutades med sista delen i trilogin av filmer av Stig Larsson, ”Luftslottet som sprängdes”. Har Du inte sett filmerna så rekommenderar jag att se dem. Oj oj, jag blir i alla fall engagerad. Och detta händer verkligen på riktigt, inte klokt. För att undvika att ungdomar och barn far illa kanske man ska se upp med att dra in på personal i social tjänst osv, det är min teori. Flickan filmerna handlar om har inte blivit omhändertagen på det sätt hon borde under sin uppväxt och man får följa hennes kamp för att få upprättelse.

Lördagskvällen tillbringade vi på Sparbanksbörsen i Fjugesta där Lekebergs revysällskap bjöd på revy. Riktigt roligt och med bra musik och sång av duktiga amatörer, jo, det sägs att de är amatörer…. Så bjöds det på god mat ! Och våra glutenfria tunnbröd gjorde sig bra till snittarna som bjöds i entrén 🙂

På söndagen åkte jag på Helsingfors kryssning med restauranggrossisten Svensk Cater. Då passade jag på att prata med personal från 7 av deras andra kontor i landet. Vi säljer redan till Örebro och Östersund och hoppas nu på att fler ska nappa ! Jag träffade också på flera leverantörer med bra kontakter samt pratade med flera kunder, de flesta restaurangägare, som förhoppningsvis blev intresserade av våra produkter.

Jag kände inte någon så värst väl på båten och det känns bra att jag överhuvudtaget törs åka iväg själv sådär då, det är bara att ta tag i det och börja prata för att få nya kontakter se 😉 Som pricken över i träffade jag på en bagare från Strängnäs som ville bugga till bandet som spelade upp till dans på ett av dansgolven 🙂 Det blev trevliga dagar ombord på Silja Serenade. Dessvärre var frukostbrödet inte mycket att hurra för och jag tipsade givetvis om Heléns Glutenfria i Örebro 😀

Idag har jag jobbat hemma och lagt in ett nytt bokföringsprogram, det blir säkert bra när jag lärt mig, det är alltid jobbigt i början…..

Imorgon är det fredag igen och slut på veckan. Trevlig helg på er alla !

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *