Veckan !

Tisdagen var jag som sagt på mässa på Conventum i Örebro. Besökarna som kom blev nöjda med våra produkter och jag fick skriva en del order ! Vi fick beröm för att deras kunder är så nöjda när de serverade vårt bröd och en sa att ”Det finns inget alternativ, ska man ha glutenfritt ska det vara Heléns”, känns ju riktigt bra ! Det var middag och underhållning och dans under kvällen sen också, trevligt !

Torsdagen tillbringade jag på kurs i tre timmar ang ekonomistyrning. Kan inte säga att jag fattade allt men jag var ju där för att lära mig ! Så bokade jag in en tid för en individuell genomgång av hur man räknar produktkalkyler. Jag har en mall men jag vill veta mer om hur man gör. Denna kurs och den individuella tiden har jag fått genom en satsning genom EU och kvinnligt företagande, passande !

Måste ju berätta att Mix Trade, Finland, har en frysbil för att köra varor i nu, så nu får vi hålla tummarna för att försäljningen ökar !

Helgen har annars bestått i att ta det lugnt och komma igen. Vi hade gäster hemma på mat igår kväll och det blev rätt sent, men det var sååå trevligt 🙂

Nu väntar tv:n och ”Vinna eller försvinna”.

Ha en bra vecka nu ! Märker att jag bara bloggar en gång i veckan, helt ok…. tycker jag…. om man nu behöver blogga alls, men det är allt lite kul !

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *