Rockrullefest nästa

Dottern och jag sitter vid varsin dator en stund. Vi har annars varit ute i trädgården och tagit bort en del visset idag. Sen bakat banankaka och strukit kläder, samt pärlplattor som Linnea gjort.

I tisdags var jag i Stockholm. Introduktionskurs av Dabas nya version. Programmet använder jag ibland för att skicka varucertifikat till livsmedelskedjorna. Det används också av kommunernas kökspersonal för att se bl a näringsvärde och innehåll i produkter. http://www.dabas.com/

Sedan skulle jag ha fått komma till ett konditori i Stockholm, men när jag ringde som vi bestämt så gick det inte att ses denna dag. Tokigt, men jag kunde i alla fall lämna proverna jag hade med mig hos en av deras filialer på söder. Hoppas att de har testat produkterna nu.

Så det blev till att hitta på något annat istället, är ju inte så lätt sådär i främmande stad. Men jag gick till VeteKatten och pratade med Magdalena som hade tid för mig ett tag. Kanon att få prata igenom kalkyler mm med henne ! Tack ! Sen tog jag en sväng och lämnade information om våra produkter på en del hotell i staden, runt stationen, eftersom jag ju skulle hem snart. Det blev en lyckad dag ändå. Sen träffade jag trevligt sällskap på tåget hem.

Onsdag kvällen tillbringade jag i Stora salen på Stora Hotellet. Det var Företagarna som hade en träff om Småföretagande i lågkonjunktur. Gäster var Jan Carlzon (f d SAS) nu Företagarnas ordförande, samt Elisabeth Svantesson riksdagsledamot (m). De talade bl a om att det måste till ändrade attityder vad gäller företagande, vilket ju jag håller med om. Det blev en trevlig kväll, kul att jag fick tillfälle att också byta några ord med Jan :). Sen skjutsade jag hem Elisabeth.

Åter till dagens händelser, ikväll ska vi på Rockrullarnas medlemsmöte och efterföljande fest, med dans till Nova ! Sen imorgon söndag kl 9.00 åker jag med ca 1300 andra på Promotiontåget och Promotionbåten. Kontaktorg / mässa i Västerås och sedan seminarier och föreläsningar på måndagen. Kanske blir en liten sväng om på båten på söndagskvällen också 🙂

Ha en bra helg !

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *