Vardag igen

Då blir det vardag imorgon. Men jag tycker det känns bra med rutiner också så det gör inget. Speciellt att få hem dottern varannan vecka blir bra. Dessa fyra sista veckor när hon varit hos sin pappa har varit både jobbiga och bra. Skönt att hon var här helgen mitt i i alla fall.
Det blir ju så att jag jobbar mer när hon inte är hemma. Under semesterperioden när inte alla är på plats på jobbet blir det mer i produktionen än annars och så ska jag ju göra ”det vanliga” också. Denna vecka är vi bara tre personer också så det är inte full fart ännu, men denna vecka måste jag i alla fall ta det lugnare eftersom mysgumman är hemma 🙂
Och sonen, ja han spelar golf i Rättvik några dagar nu. Lycka till!!

Det här med barnen varannan vecka, ja det var ju inte meningen när jag fick dem, men det tror jag att de flesta förstår. Ibland känner jag mig som en jättedålig mamma. Men jag vet att båda två mår bra och då mår jag också bra, så är det.

Sen börjar snart skolan för Linnea igen. Men Jesper, han tog ju studenten till denna sommar, vi får se vad som händer där, golfen är i alla fall högst aktuell. Själv ser jag fram emot hösten, det är några bollar i luften som jag hoppas ska landa i något spännande i framtiden. Men vi tar morgondagen först, nya möjligheter!

Så en liten recension från danskvällen på Jacobs Loge, Degerfors igår. Det var dans till Jannez. Jag var i valet och kvalet om jag skulle åka, de spelar nämligen alltid så många snabba låtar. Det blir lite för många i mitt tycke, trevligare med variation i tempot både i fox och bugg. Men de spelar bra låtar och det låter bra.
Sen hade jag trevligt ressällskap dessutom så det blev en jättebra avslutning på denna jobbarperiod.

Det här inlägget postades i Allmänt, Dans, Företagande. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *