Valet 2010

Imorgon kommer förhoppningsvis de sista siffrorna i valet.

Det bästa vore såklart om Alliansen får egen majoritet. Det blev ett svårt läge kan man väl minst sagt säga om det hela.

Att Sverigedemokraterna kom in i riksdagen tycker jag inte var så snopet. Jag tycker att det är tokigt att man inte tagit debatten med dem innan valet. Då hade deras frågor kommit mer ”upp till ytan” tidigare och fler hade vetat mer var de står. Själv har jag inte läst deras partiprogram och har egentligen inte någon bra uppfattning om dem. Hur som helst har svenska folket sagt sitt och jag tycker att övriga partier som sagt borde ha lyssnat till dem tidigare och självklart nu eftersom läget blivit såhär. Att ignorera dem totalt och inte ens kunna gå in i samma rum tycker jag är att gå för långt.

Apropå det tycker jag att Kristian Luuk gjorde ett bra jobb under valvakan kvällen. SVT visste väl ändå förutsättningarna när man satte in honom ?
Nog om valet för nu.

Imorgon ska jag vara hemma med Linnea eftersom skolan och fritids är stängt p g a studiedag. Det känns bra att kunna vara hemma då förstås. Då ska vi koka äppelmos är tanken, det är kul att ta tillvara en del av vad trädgården har att erbjuda !

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *