”Ung o bortskämd”

Igår kväll tittade jag på programmet ”Ung och bortskämd”. Först satt jag bara och gapade och tänkte att ”nej men det här är inte möjligt”. Men när man också hörde föräldrarna berätta om barnens liv och sina egna där de hjälper/hjälpte hoppas jag, sina barn med precis allt så förstod jag att det inte kan vara tv-teamet som vinklat allt. 

Men stackars barn, egentligen, har man aldrig fått göra ett handtag i livet på 20 – 24 år så varför tro att man någonsin ska behöva göra det ? Jag konstaterade återigen att regler och att hjälpa till hemma är väldigt bra för alla barn och ungdomar. Hur ska man annars klara sig i livet ? 

Och, hur kan man bara uppföra sig som de gjorde på sitt jobb, jag ryser…. Hur tänker man då ? inte alls tydligen. Det här programmet ska bli intressant att följa, snacka om att deras föräldrar också fick sig en rejäl tankeställare.

Undrar hur det blir när det blir snö runt huset där de bor….  (dem åkte pulka förresten) Nu på morgonen skottade vi drygt en decimeter snö till. Då blev det vinter kan man säga, extremt mycket på en gång också. Skönt med värme från kaminen sen 🙂

Heléns Glutenfria håller vi just nu på att förbereda oss för ”Mat för livet” mässan i Stockholm. Det är en årlig återkommande mässa där vi ställer ut. Där visas det bl a glutenfria, laktosfria, mjölkfria och sojafria produkter. Dvs det är främst en mässa för allergiker och intoleranta. Det bjuds på mycket smakprover så att man vet vad det är. Besök den Du med !

Må så gott i snön och kör försiktigt på vägarna nu !

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *