Mat för livet mässan

Idag har jag haft en lugn dag hemma efter att ha varit i Stockholm i två dagar på mässa.

Vi bjöd på vår skinkpizza och sålde fryst bröd. Glutenfritt bröd 🙂
Vi tillverkar bröd på vetestärkelse och inte på naturligt glutenfritt mjöl, vi kan inte tillgodose alla, det är en omöjlighet. Det är inte alltid så lätt att förklara för kunderna eftersom dem ju är mitt i sitt eget problem.
Det var många av besökarna som inte visste om att vi också tillverkar pizza, paj och pirog så det känns som om det blev en givande mässa. Dessutom fick jag möjlighet att träffa en del intressanta producenter som vi kan komma att samarbeta med.

När jag kom hem såg jag lite av Dansbandskampen. Jag tyckte att det var roligt att Willes gick vidare. Flera av banden är ju redan kända och har massor av rutin och spelningar. Programmet borde rikta in sig på bara nya band tycker jag. Det ser kul ut att vara där, det vet jag ju att det är sedan förra året när vi körde bussresor dit och en gång 2008 🙂 Jag ser att några kikar in på min Dansresor sida, men det blir ingen resa tyvärr.

Såg just på Nyheterna att Mona Sahlin avgår. Jag tror att valet kunde ha gått bättre för Socialdemokraterna och de haft en annan partiledare redan före valet. Ledsamt att säga kanske men det är vad jag tror.

Imorgon börjar en ny vecka med nya möjligheter ! Ha det gott !

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *