Skön lördag

Idag har familjen besökt Hebergs gård i Lekebergs kommun. Där producerar man bl a nöt och kycklingkött. Besök länken för mer info 🙂 Det var sista helgen i år med färskt kött att inhandla direkt från producenten !

http://www.hebergsnaturbetesdjur.se/

Så har barnen och jag bakat glutenfria pepparkakor. Jag konstaterade igen varför vi inte har pepparkakor på jobbet. Det är svårt att få till en bra deg… eller jag lyckas i alla fall inte.

Sen har vi spelat spel, ZOO, som Jesper hade när han var mindre hos pappa, nu har Linnea fått överta det, det var ett riktigt kul och bra spel. Träna minnet är kanon 😉 Nu tittar barnen på Julkalendern, men tacka vet jag barnprogram som t ex ”Fem myror är fler än fyra elefanter”, ”vårdat” språk och inga övernaturliga konstigheter.

Så har vi gjort en liten egenkomponerad julgrupp idag och Linnea ville ha massor med tomtar och småpaket och rosett i. Lite lagom tyckte jag att det kunde vara men gav efter för lilla frökens vilja 🙂 Det är så kul att hon vill fixa !

Idag var det en artikel i Nerikes Allehanda som återigen upprörde mina känslor…. men den får jag skriva mer om imorgon… ”Utbrett skattefusk i småföretag stoppas”…..

Snart är det Dansbandskampen och då blir det att titta på det ! Det blir en spännande omgång som sagt ! Det kan tänkas att vi känner igen flera från Örebro, det är dans till Scotts efter sändningen ikväll och det hade ju varit riktigt roligt att ha åkt dit idag, men jag valde att fixa bussresa till finalen. Synd att inte Scotts skulle vara där nästa helg, för det ÄR ett kanonband att dansa till 🙂

Ha en bra kväll och Luciadag !

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *