Restaurangexpo, mässa i Stockholm

Då är jag hemkommen efter två intensiva mässdagar i Stockholm.

Vi ställde ut på mässan Restaurangexpo och FastFood o Café som i år samkördes på Kistamässan. Vi hade visst tur som var med just i år eftersom det varit varsin mässa tidigare. Då nådde vi ut till en massa potentiella kunder vid samma tillfälle, såsom både restaurangkedjor, butikskedjor och caféer spridda över hela Sverige.

Det är verkligen en energikick att få så muntra utrop i ens monter. Först är många skeptiska och undrar om glutenfritt kan vara gott men så när de smakar ser man hela ansiktet skina upp och dem kommenterar att ”men det är ju gott”. Positivt. Så nu har jag en hel bunt visitkort och en lång lista med mailadresser att beta av. D v s att skicka ut vidare information som förhoppningsvis mynnar ut i ordrar. Dessutom var det fler som hört talas om oss och sett vår logga men inte haft möjlighet att testa produkterna, så det blev positivt över lag 🙂 🙂

Jag fick också hälsa på flera av våra nuvarande kunder. Det är trevligt att få ett ansikte på dem som man bara pratat med i telefon 🙂 T ex Lackis på Orex (pizzagrossist i Skåne), Bengt Mattsson (Viking line), Mikael (Scandic Plaza i Stockholm).

Så ska jag säga stort tack till Petra, som var med mig för första gången på ett sådant här äventyr. Jag hoppas att det blir fler gånger. Vi har haft ett par givande dagar, mycket jobb, men mycket roligt !

Men nu blir det natti natti för denna gång !

Det här inlägget postades i Glutenfritt. Bokmärk permalänken.

3 svar på Restaurangexpo, mässa i Stockholm

 1. Anette Olsson skriver:

  Hej. Det är denna helg för ett år sedna som vår vänn Sven gick bort. Den 7 – 8 februari 2010. För mig har det varit ett tungt år. Mycket glädje och vännskap är borta.

  Jag fann mig inte på begravningen den 12 mars att säga: Min pappa gick bort i cancer alldelses för ung 2005 och sa till mig från sjuksängen: Hur skall det gå med dina bilar ? Jag sa det ordnar sig alltid med en gammal Volvo, konstigt nog tänkte jag på Sven.

  Och Sven fanns alltid där med sin kunskap och goda vännskap. Han fixa min bil, vi dansa ihop, allt från dansband till hårdrock och jag fick förstroendet att köra hans Oldsmobil.

  Saknaden är stor nu när det gått ett år sedan Sven gick bort ur våra liv och jag tror många känner som jag.

  Anette

  • Helén Karlsson skriver:

   Hej Anette !
   Tack för dina ord.
   Själv ser jag Sven ofta ute på dans, ja inte på riktigt, men i mitt huvud….
   Helén

   • Anette Olsson skriver:

    Hej!

    Kul du såg att jag skrev på din Blogg. Det värmde att du ofta ”ser” Sven på dansgolvet. Jag hoppas vi är många som har bevarat Sven i våra minnen, en av dom finnaste människor jag har lärt känna.

    Jag tror dom finns där, på andra sidan och ibland får vi kontakt med dom. Fast saknaden är stor.

    Hälsningar Anette

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *