Produktutveckling

Vad roligt det är att komma på nya produkter! I fredags hade vi lite provbakning på jobbet. Vi testade med en ny kakvariant, som faktiskt blev riktigt bra på en gång, häftigt 🙂 Vi får se när den får se dagens ljus på riktigt.
Så testade vi att göra tunnbröd på nytt, nu runda. Det passade väldigt bra till min och Jespers lunch i lördags då vi hade tacos. Tunnbröden passade utmärkt även till det 🙂

Idag har vi gjort 400 pajer. Det är ett hantverk att stå och trycka varenda paj för hand. Men det gör vi. En maskin skulle givetvis vara till stor hjälp men först måste volymen infinna sig. Tro om det här med tomma pajskal är en hit? Vi har testgjort till några, några är nöjda och några har jag ej hunnit få svar ifrån. Men om så är fallet kanske man ska börja se sig om efter en maskin i framtiden 😉
Det är nyttigt att vara med i produktionen såhär när det är semestertider, då känner jag än mer hur jag inte ska vara i bageriet utan göra andra saker. På så vis har jag ju skapat arbete åt andra, känns ok.

Apropå det här med Guldklavengalan som jag skrev om igår… 
Grattis alla vinnarna!! Lite synd kan jag tycka att inte lyfta fram fler nya talanger utan att de som redan är gamla i branschen (och självklart jätteduktiga) får priser…. Roligt med gala hur som helst, speciellt för de på plats såklart.

Läs om vinnarna här via ett par olika länkar: tidningen Får jag lov

Dansbandsveckan

Strax natta, sov så gott! Ny dag med nya utmaningar imorgon!

Det här inlägget postades i Allmänt, Företagande, Glutenfritt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *