Lördag och söndags nöje

Igår kväll var jag och dansade på Jacobs Loge i Degerfors. Det är ett så trevligt ställe, jättetråkigt att det här ska vara sista säsongen de kör där. Finns det ingen som kan tänka sig att ta över???

Hur som helst var det dans till goa Sannex. Sångaren Andreas är nominerad som Årets sångare i Guldklavengalan som man kan lyssna till i radions P4 just nu. (19.45-23) Alla nominerade till galan kan man läsa om här. Det är i samband med dansbandsveckan i Malung som denna gala går av stapeln ikväll. Lycka till alla nominerade!!
Sen är det dans hela veckan lång och det brukar vara tusentals människor som roar sig i lilla Malung under veckan. Det kan jag varmt rekommendera! Jag har varit där tre gånger, så jag vet 🙂

Annars har jag umgåtts med min son i helgen. Mycket spel blir det och denna gång ett nytt spel han hade som gällde svensk pop och rock. Vi önskar att det ska finnas ett spel med både svensk och internationell musik och artister samt nyare, tro om det finns? Detta spel var från 2008 och innehöll väldigt blandade frågor om både gammalt och nytt. Det var hur som helst jättekul, lite väl svårt för honom eftersom han ju bara är 18 inne på sitt 19:e år, så jag hade ju det lite förspänt där vad gäller äldre musik. Men, i allmänbildning, spelet GENI, då var vi rätt lika, han har ju just gått i skolan…. 

Idag blev det gräsklippning efter en lång skön sovmorgon och nu lite kontorsarbete och lyssna på Guldklavengalan som sagt!

Imorgon börjar en ny vecka med nya utmaningar. Ha en bra sådan vare sig du har semester eller inte!!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *