Nytt jobb

Idag hade jag ett speciellt personalmöte på jobbet (Heléns Glutenfria). Först var det ett vanligt möte som alla andra, men när jag kom till punkten jag kallat Helén så blev det plötsligt svårt att tala.

Jag skulle berätta att jag ska sluta, alltså inte driva företaget vidare utan det vill jag att någon annan ska göra.
Tankarna har allt funnits där ganska länge, bara det att de liksom måste hamna rätt i huvudet för att landa ordentligt. I förra veckan när den känslan till slut kom så kändes det skönt, men samtidigt mycket märkligt och konstigt också. Vad jag ska göra istället har jag funderat på länge t ex. Men, så som jag fungerar så tänker jag att det löser sig. Jag hoppas att den/de som vill ta över och driva företaget vidare (hoppas jag alltså på) kanske behöver lite hjälp i början och att jag kan vara till hjälp då.

Sen får jag tro att jag kan söka rätt på ett nytt arbete (arbete/ jobb… vad säger du?)
Hur som helst så måste detta med att hitta någon som tar över få ta den tid det tar, så jag tror att jag har tid på mig att för det första bestämma mig för vad jag vill göra och sen att söka. Jag har kört det här sedan oktober 1995, det blir 20 år till hösten….hm, vad ska jag göra nu?

Jag tror på företaget, men jag är liksom klar nu. Jag hoppas att den som tar vid vill fortsätta i samma anda men med nya friska tag och nya friska pengar. För det vet jag, hade jag inte haft de förutsättningar jag haft, med den hjälp jag haft av mina föräldrar t ex, så hade det inte fungerat.
Tänk all positiv respons jag/vi fått av kunder genom åren, alla dessa ”lycka till” och ”tack för att ni finns” har lyft mig så många gånger så att det har varit värt allt jobb och den låga lön jag själv haft. Men, det är väl dags att jag börjar tänka på mig själv och min egen ekonomi antar jag.

Jag tror alltid att det som kommer i min väg är meningen på något sätt.
När jag gick in på facebook i morse var det bilden nedan som mötte mig.
Det finns många sådana här texter som dyker upp hela tiden och de är toppen!
Var rädda om er alla!
Kram

Mod

Mod

Det här inlägget postades i Allmänt, Företagande. Bokmärk permalänken.

4 svar på Nytt jobb

  1. Owe Edetun skriver:

    Klokt beslut, ta vara på livet, tiden och dom närmast dej, har aldrig ångrat att jag sålde efter drygt 30 år, du hittar säkert ett bra jobb med den kunskap du har, stor KRAM !!

  2. malin isudde skriver:

    Wow Helen, vilket steg du tar du modiga underbara människa!
    Jag har inga tvivel om att det kommer lösa sig för dig. Du är kunnig, driftig, smart och har en enorm erfarenhet, klart det kommer att finnas jobb för dig! Lycka till med den spännande framtid som väntar. Kram Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *