Nya möjligheter !

Då har vi en ny vecka framför oss, med nya möjligheter !

Nu har jag packat klart order i frysen som ska hämtas idag. Men sen är frysrummet ganska tomt. Bra på ett sätt, man binder inte upp kapital i lager. Men, det kan bli tungt om vi blir sjuka eller något annat inträffar för då har vi inte mycket lager att plocka av utan har kniven mot strupen hela tiden och får producera bara mot beställning. Men, allt brukar lösa sig, trevligt att det rullar på hur som helst.

Så har jag en hel del andra saker att ta tag i bland pappersarbetet. Bl a ska jag komplettera vårt HACCP program med en mer utförlig Faroanalys. Mycket papper blir det. Sen har vi något som heter Systematiskt miljöarbete t ex, det tar aldrig slut på arbete utöver produktion och packning kan jag lova.

En sak till ja, banken och Almi vill ha en ny affärsplan av mig för att vi ska kunna gå vidare och få låna mer pengar till investeringar i utrustning till en ny lokal, så det är till att fila på visionen och på hur jag ska få ihop den, dvs hur vi ska nå dit. Så nu gräver jag ner mig i pappren.

Ha en bra och lyckosam vecka alla !

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *