Middag på slottet

Igår fredag var jag först på avslutning med Linneas förskoleklass. Vad härligt det är när barnen sjunger ! Man blir varm i hela kroppen ! Och tänk, ett helt år har gått nu igen, till hösten blir det 1:a klass.

Vår kväll avslutades med middag på slottet i Örebro. Vi var inbjudna av landshövding Rose-Marie Frebran med make Hans Gunnar. Det blev en mycket trevlig och lättsam tillställning med glad musik och sång först av Ingemar Olsson som fick med oss allihop i en refräng, kul :):P Det var en rejäl blandning av personer på plats, t ex försvarsminister Sten Tolgfors, flera riksdagsledamöter, Ernst Kirchsteiger och Stephan från Bolibompa samt personer från näringslivet, alla med respektive.

Verkligen tack för en trevlig kväll, god mat och för möjligheten att få knyta kontakter i detta sällskap !

Annars bestod veckan givetvis av försäljning och annat på jobbet samt en ny fotografering, denna gång av Aftonbladet. Det kommer en artikel i deras lördagsbilaga ”Härligt hemma”, men jag vet inte vilken lördag. Kanon såklart 😉

Så tänkte jag visa några bilder från Marknadsaftonen 3 juni. Först hade vi otur att inte ha något bord fastän vi bokat ett. Som tur var kunde Qwinsta event AB, som vi hyrt tältet av, snabbt leverera ett till oss !

http://www.qwinsta.se/main.asp


Tur att man kan lösa problemen efter hand som de uppstår, men först undrar man hur man ska få till allt, tur man inte alltid vet vad som väntar. Bra blev det som sagt ändå och jättebra att fler fick reda på att vi finns !

Ha en skön helg nu alla !

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *