Jimi

I veckan träffade jag Jimi Fritze. Killen jag skrivit om tidigare, som fick en hjärnblödning sommaren 2012 och som enligt läkarna då, inte skulle leva idag.
Vi pratade om livet i stort, bland annat om framtiden, rehabilitering, assistenterna som finns med Jimi under dagarna och om Heléns Glutenfria. Han visade sitt blivande träningsrum. För att kunna träna så mycket som han vill är det praktiskt att ha det hemma i bostaden.
Jag undrade om jag kunde få lägga ut hans inlägg från den grupp på facebook som bildades i samband med händelsen 2012, under semestern med dåvarande flickvännen Malin och hennes två barn. Det tyckte han att jag kan göra. Så du kommer att kunna läsa mer om det i kommande inlägg här i bloggen.
Jag har alltså skrivit om det tidigare men nu kommer Jimis egen berättelse att finnas under kategorin Jimi. Jag vill dela med mig av hans erfarenheter, kämpaglöd och hur han upplever vården och det praktiska runt omkring i livet som det ser ut idag och hur händelser uppfattats under resans gång.

Jimi är en förebild och en riktig kämpe. Malin fanns där vid hans sida den där dagen på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg, med styrka och kraft för att hjälpa honom på vägen.
I maj i år ska Jimi åka till Spanien i tre veckor för en speciell behandling. Den bekostas med hjälp av en insamling som gjordes i samband med en hockeymatch med Örebro Hockey den 30:e oktober 2012.

Som sagt, det kommer mera!

Det här inlägget postades i Jimi. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *