Hälsa, vågar och andra vågar

Veckan blev omtumlande på flera sätt. Ibland blir det visst så, berg och dalbana i känslorna är inte lätt alla gånger, speciellt inte när man är som jag, engagerad i det mesta som kommer i min väg.
Hur som helst, i onsdags var jag iväg och lämnade tillbaka en produkt jag köpt som jag ångrade mig om. Skönt när man då får lämna åter och få pengen tillbaka. Tack!
Väl där ställde jag mig på en ”scanner”, en slags våg, som registrerar en massa olika saker om kroppen, inte bara vikten alltså. Den läser av hur ämnesomsättningen fungerar.
När man får svaret svart på vitt så känner man att ”nej nu måste jag ta tag i vardagsmotionen ordentligt igen”. Det har jag skrivit om tidigare jag vet. Men det är så, jag är ”duktig och på” för en tid, sedan rinner det liksom ut i sanden. Självklart känner man det själv, att man borde röra sig mer och äta vettigare. Men nu visade min ”metaboliska ålder” sig vara ganska mycket högre än var jag egentligen befinner mig.
Men med lite gratis promenader och ”steptime” framför nyheterna ska jag nog få ordning på det.
Och sen, det var ju det där med vad man stoppar i sig också, kanske inte ska äta lika många kakor när vi testar fram produkter på jobbet 😉

Igår blev det i alla fall lite dans på en trevlig 40-årsfest. Grattis Lena, idag på rätta dagen!!
Dansen saknar jag, det blir inte lika mycket längre, men men, jag har upptäckt att det är väldigt skönt att bara sitta hemma i lugn och ro på kvällarna också. Det är faktiskt skönt att känna så också!

I eftermiddag kommer min goa tjej hem igen, då får vi ladda för en ny spännande vecka, med nya utmaningar.
Ha en bra vecka Du också!!!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *