Framtidsmötet och maten

Vilket bra arrangemang ! Tänk att få till all mat åt oss alla ca 1300 personer överhuvudtaget, så att det blir bra ! Personalen var riklig och serviceinriktad. I år visste de vad jag behövde när jag frågade om glutenfritt, vilket inte var fallet förra året.

Några saker måste jag ändå påpeka som glutenintolerant. Varför bytte man ut hela varmrätten ? Korven kan jag förstå om den nu innehöll gluten, eller om det var mjölk den innehöll ? Vid mitt bord var det en person med laktosintolerans och vi fick likadan mat, helt olik de andras. Mycket märkligt tycker jag… Varför inte göra samma till alla ? Då skulle inte personalen ens behövt tänka på det. Jag är jättenöjd med det jag åt helt klart, men man undrar lite i alla fall.

Att det inte var bröd till förrätten kan jag förstå, även om det nu för tiden finns ett rätt så stort utbud. Men att inte göra huvudrätten så att alla kan äta den är fortfarande en gåta. Det finns så många bra möjligheter idag, det är dessa frågor jag försöker jobba med när jag kan.

Sen till hotellet, hu så dåligt frukostbröd. Så var det nere i Göteborg på det hotellet jag bodde på förra veckan också . Det är inte trevligt att ha hela munnen full med deg när man ätit färdigt, tandborstning nästa p g av det.

Nu vet jag återigen varför jag startade mitt bageri 😛

Det här inlägget postades i Glutenfritt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *