Teckenspråk

Veckan som gick bestod bland annat av planering inför att ICA tar in 2 nya pajer i sitt sortiment från och med vecka 36. Så ska det vara kampanj på våra apriskosbräck vecka 37, på alla ICA Kvantum 🙂

Så har vi gått igenom recept för att vi ska kunna byta mjölsort inom kort.
Vi har också övat en del teckenspråk. Vår lärare är vår egen Malin, som alltså är döv. Men det är lurigt, jag vänder gärna på tecknen och blandar ihop, men, det är övning som gäller. Nu ska jag vara hemma med Linnea till skolan börjar nästa onsdag, så det gäller att öva för att som sagt komma ihåg. Nu märker jag hur jag ibland tänker ord i tecken när jag pratar så det är nog positivt 😉

Jag gjorde en skylt på jobbet i butiken så att kunderna ska veta att Malin som jobbar hos oss är döv och vill kunden prata mer med oss… utan papper och penna, så får Malin givetvis hämta någon av oss andra. Så har vi en skylt som säger att om kunden vill teckna sina frågor så får vi hämta Malin !
Det är en utmaning att ha henne hos oss, men hon är så framåt och duktig så det fungerar jättebra ! Anders, som hjälper till med den tekniska utrustningen för att det ska fungera för Malin hos oss, var på plats i fredags och fixade med bland annat bildtelefonen. Bra med hjälpmedel såklart ! 

Den här veckan vill jag skriva…. vi får se vad jag får till, om diverse saker, man måste väl rensa ur de där sakerna som stör till slut.

I torsdags firade vi Linnea hemma hos hennes pappa, hon blev hela 8 år 🙂 Tänk vad tiden går !
Ha nu en bra vecka – med nya möjligheter !

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *