Besök hos Jimi

I veckan var jag och besökte Jimi Fitze på Usö där han befunnit sig under en längre tid nu. Jag skrev om honom här på bloggen tidigare. Stroke vid 41 år….
Det var verkligen en speciell känsla att se honom igen. Både hans och mina tårar rann rikligt.
Jag var med när han tränade den dagen. Jimi gick!! med hjälp av två sköterskor som var så toppenduktiga och sa hur han ska tänka och sätta fötterna och skjuta fram höfterna ordentligt t ex. Vi hejade också på när han tränade med en ballong och en sorts boll med sköterskan. Den skulle upp över huvudet så att han kunde titta under bollen och sen kasta iväg till henne med studs i golvet.
Det är som att börja om från början och lära sig alla rörelser igen. Vilken vilja, härligt att se!!
Jag var där med Jimis bästa vän Fredrik ”Frippe” Johannesson (som jobbar med mig nu) och hans fru Anna och Johan som jobbar på samma jobb som Jimi och Frippe.
Tack för att jag fick vara med er och dela upplevelsen! Det blir så starkt när jag vet att för fem månader sen sa läkarna att Jimi inte längre skulle leva??
Jag har inte varit med om något liknande tidigare och blev imponerad av både Jimi och sköterskan Anna. Vilket jobb de gjort båda två. Fantastiskt att se Jimi kämpa med koordination osv.
Jimi, På återseende snart!
Jag vet att du ska vara hemma över julen och bl a träffa kompisarna på juldagen. Ha en jättebra jul!!

Nu är det kvällen före julafton och jag tänkte önska God Jul med en bild av mina barn, från 2006.

Det här inlägget postades i Allmänt, Jimi. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *