Ändra arbetssätt

Idag vaknade jag upp med en sådan där lustig känsla om att ”såhär ska jag göra”. Det är inte första gången, men idag kändes det på något sätt extra bra 🙂

I veckan hade jag ett givande samtal med för mig en speciell person, Julia Rosqvist. Vi pratade om en massa olika saker men det var några av dem som visst gjorde väldigt intryck och som fick mig att inse vissa saker. Att ha ett nätverk av personer man kan prata företagande med är uppenbarligen mycket viktigt!

Tack vare Julia tänkte jag till om allt ytterligare ett varv vad gäller företaget och kom fram till ett och annat. Jag tänker också på min formulering när jag blev ombedd att skriva om vad fri företagsamhet är för mig. Kika här om du vill! 
Att lita på andra och låta andra göra saker som man själv hela tiden har gjort måste man göra förr eller senare om företaget ska fortsätta framåt. Men det är inte alldeles enkelt alla gånger. Att bygga ett team som fungerar ihop, att hitta rätt medarbetare är inte en lätt sak. Sen förändras det såklart när personal får barn eller slutar av olika anledningar som liksom inte ingår i planeringen.

Vissa saker har jag kunnat lämna ifrån mig tidigare men det ska i alla fall kännas bra och man ska vara redo innan man gör det, dvs släppa en del av kontrollbehovet 😉
Sen när man som jag, strulat till det på hemmaplan också går det inte direkt framåt med företaget, men det är en helt annan historia det, det får väl bli en memoarsamling på ålderns höst. Nu är det i alla fall lugnt.

Skönt med söndagar och sitta hemma och ta det lite lugnare, sen blir det hämta barn och fira kära mor som fyller år.
Ha en skön söndag alla och en ny bra spännande vecka med nya utmaningar och möjligheter!

Det här inlägget postades i Allmänt, Företagande. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *