Vilken dag

Ojojoj vilken dag det här blev. Idag är jag upprörd. Jovisst, jag kan bli det över mycket, men idag är det annorlunda….

På eftermiddagen fick jag veta att vi inte alls ska skriva papper och ta över huset vi köpt, den 28 juni. Nej se nu var det ändrat till den 30 juni istället fastän mäklare och säljare var överens om den 28 först. Visst två dagar är inte mycket, men när man är inställd på en sak så blir man ganska upprörd. Dessutom menar säljaren att det inte behöver städas eftersom vi ska rusta en del. Men hallå, det klart att man vill ha huset städat innan man tar över.

Dumt nog skrev vi 1/7 i kontraktet men säljaren ville skriva 1/6. Eftersom vi ville vara snälla för att allt skulle hinnas med så var vi överens om att vi kunde ta över så snart allt var klart, han skulle bara kontakta oss. Några dagar senare sägar han att vi inte ville ta över förrän 1/7. Åh, grrrr, med facit i hand skulle vi alltså ha skrivit den 1/6.

Ja, ja… det löser sig….. men när jag blir behandlad såhär känns det illa. Det är inte första saken vi kommit överens om och som sen inte visat sig bli som vi sagt. Grrrr.

Hur som helst, efter en trevlig eftermiddag i Wadköping med mentorer och adepter i ett Örebroprojekt stannade Linnea (som också var med) och jag i stadsparken så hon kunde leka där en stund samt att vi träffade Jesper en stund, så åkte vi hem.

Varpå nästa jobbiga händelse inträffar : på motorvägen lossar en grej under bilen. Det sa liksom smack och började låta konstigt. Det tog i i marken.

Nu sitter biten fast med ståltråd och vi kom hem till slut 😕

Nu är det natti natti, imorgon är det fredag, undrar vad som ska hända då ?

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *