Veckan som gick

En hel vecka har gått nu igen. Det hinner hända mycket då.

I måndags kväll började ”Rockrulle” kurserna igen. Det är alltid prova på omgång första veckan, så jag gick två kurser på raken på måndagen. På tisdagen var jag där med Linnea och 3 av hennes klasskompisar. Men oj oj, det var 28 tjejer och 9 killar. Sen visade det sig att ”mina tjejer” allt var lite för små, men då har vi i alla fall provat 🙂 På onsdagen gick jag parträningskurs, det är sååå kul ! Det är den jag kommer att gå.

Under onsdagen hade jag också hållit ett mindre föredrag på en av Rotary klubbarna i Örebro. Jag skulle prata lite och sen visa filmen, men det visade sig att ljudet inte ville fungera så det blev lite mer prat än jag tänkt mig, men det kändes rätt ok ändå. Så blev det en del frågor av åhörarna efteråt, kul ! Det finns intresse för ämnena, glutenfritt och om att starta företag !

Sen var jag på Arbetsförmedlingen och levererade filmen, äntligen. Där pratade vi också om ett ev samarbete ang entreprenörskap, men jag ska ta kontakt med Startcentrum istället. AF har köpt in en tjänst av dem, vad gäller utbildningar om att starta eget.

Sen på torsdagen och fredagen blev det till att vara med i produktion och pack osv på jobbet, eftersom en av tjejerna blev sjuk. Just nu är det också en som är på lite sen semester, så just nu finns det att stå i, men det är bra !

Helgen har varit bra med bl a två kalas, igår för sambon och idag för Linneas ena kusin.

Imorgon startar en ny spännande vecka. Bl a med besök av Livsmedelsverket på tisdag. Vi ska få vara med när de ska arbeta fram nya riktlinjer vad gäller Sär-när produktion. De vill bl a veta hur vi går till väga vid kontamineringsrisk osv.

Ha en bra vecka !

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *