Valet i höst

Igår var det partiledardebatt i tv. Den startade årets valrörelse. Det blev stundtals hett mellan deltagarna.

Jag tycker att det är svårt att välja parti. Jag vet vilken sida jag står på men det är ändå så att jag håller med om en del och en del inte. Tänk om man kunde rösta på just den sidan bara. Någon som håller med ? Det kanske klarnar på vägen fram till september ? I det läget är det bra med personval, då röstar man på vad den personen står för och inte bara för partiet……

Hemmafronten : I helgen såg vi andra delen av Stig Larssons filmtrilogi, Flickan som lekte med elden. Gripande och otäck är min kommentar just nu. Ser fram emot att få se den tredje och avslutande filmen.

Jobbfronten: I fredags levererade vi 750 pizzabottnar till Skåne ! Jättekul, får hoppas att kunderna blir nöjda också så att det blir fler !

Idag ska vi starta ytterligare produktion till Waynes, snacka om att det går åt cookies ! Superkul !

Så måste jag ju berätta att vi i januari i år ökade omsättningen med 140 % jämfört mot januari förra året. Den månaden var katastrof såklart, det känns betydligt lättare denna :). Hoppas på att det fortsätter såhär ! Men de sista månaderna 2009 har ju gått bättre och det är mycket på gång !

Nej nu har klockan rusat iväg, dags att ta tag i morgonbestyren så vi hinner till fritids, skola och jobb i tid.

Må så gott alla !

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *