Utveckling

Då var ännu en vecka till ända.
När nästa vecka är slut går Bettan på jobbet hem på mammaledighet. När hon kom och berättade för mig hur läget var så blev jag glad för hennes skull men tänkte också på hur det skulle bli på företaget. Men, det tog bara några minuter så tänkte jag att nu, nu är det dags att få in en person som kan leda medarbetarna på ett bättre sätt än jag kan. Visst, jag bryr mig om dem och vill att dem ska ha det bra osv, men att kunna säga till om saker och ting som en chef behöver göra, sätta ner foten och ge klara direktiv osv kan vara svårt. Jag hade aldrig för avsikt att bli chef när jag startade mitt företag. Men, jag vet vad jag vill  😉
Hur som helst, på måndag börjar Lotta.  Bettan och hon går parallellt endast en vecka men vi är ju några till på plats som ska lära vår nya medarbetare alla arbetsuppgifter.
Med förhoppning om att det ska bli bra, man kan ju aldrig veta, även om det känns jättebra nu. Spännande nya tider utlovas  🙂

Vi ska också ha medarbetarsamtal tillsammans med de andra medarbetarna. Jag hade turen att få en kompetensinventering på företaget gjord av Gudrun Greger i Örebro. Hon arbetar som studievägledare samt med entreprenörskap i skolan på Adolfsbergsskolan i Örebro. Dessutom går hon en högskolekurs som heter Kreativ handledning. Ett delmoment var att göra en kompetensinventering på ett företag med minst 5 personer.
Det blev bra timing tills Lotta börjar, så resultatet därifrån samt en enkät att fylla i för medarbetarna ska vi ta upp och gå igenom i våra samtal. Det som jag egentligen skulle ha haft före sommaren. Ibland känner jag att saker har en mening när de händer respektive inte händer.

Häng med i vår utveckling !
Ha nu en skön helg !!

Det här inlägget postades i Företagande. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *