Trötthet

Idag tänkte jag skriva om den där tröttheten som flera runt mig talat om tidigare. Jag har inte förstått den ordentligt tidigare.
Men under sensommaren och hösten blev jag varse hur det är. Jag blir plötsligt supertrött och måste sova ordentligt helst på en gång. Det kan räcka med bara några minuter men sova måste jag.

Idag läste jag om en Örebroprofil med spelberoende. I texten stod om sorg i familjen och tänk vad lite man vet om människors tidigare liv egentligen. Vi har ofta ingen aning om vad personer gått igenom tidigare i livet.

Jag börjar mer förstå varför jag blivit den person jag blivit. Nu håller jag på att forska i en del av det för att få visshet. För att jag ska komma till ro kan jag tro.
Min kropp är antagligen så van att bara köra på med allt i livet och när det liksom inte gick mer kom minnen ikapp och kroppen sa till hur den mår. Det gjorde den säkert under tiden med Heléns Glutenfria med, men jag förstod inte det då.

Men, jag vill inte sluta jobba för det, jag klarar vissa saker, bara jag vet att jag får vila sen.
Så imorgon när vi ska träffa Allmänna Arvsfonden för att redovisa hur vi ser på en fortsättning på Bubblisprojektet så hoppas vi att det ska gå bra och att vi får fortsätta projektet. Vi har nämligen redovisat första året och ska nu få ett utlåtande av fonden när de är klara med bedömningen.
Jag är så glad att handläggaren ska komma imorgon.

Denna helg, igår kväll, var jag iväg på min bästa energigivare som jag haft i många år nu, dansen, bugg och fox.
Igår var det Brunnsparken i Örebro som gällde och bandet Casanovas. Jag blev helt salig och lycklig över flera danser och energin den ger är för mig just nu oslagbar. Hade jag inte haft dansen de sista, säg 10 åren, vet jag inte om jag hade orkat det jag gjort.

Så, imorgon måndag blir en spännande dag. Håll gärna tummarna!

Kram och ha en bra vecka!

Det här inlägget postades i Allmänt, Bubblis. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *