Promotionbåten 2010

Då var årets Promotionbåtresa avslutad. Vi kom hem till slut igår kväll. P g a en tågurspårning vid Värtahamnen på eftermiddagen så kunde inte vårt långa tåg komma på plats utan alla vi ca 1350 deltagare fick slussas vidare med buss till centralstationen där tåget stod.

Resan blev innehållsrik kan jag lova ! Ledorden för resan bestod av ”Självförtroende, Självinsikt och Samverkan”.
Allt började hemma i Örebro på Conventum där vi fick lyssna till David Batra. Många skratt blev det 😉

Så hade vi ett kontakttorg (mässa) i Conventum Arena. Alla olika företag och organisationer ställde ut, så även vi, Heléns Glutenfria, i år. Vi bjöd på kakor och delade ut foldrar, vilket var tacksamt eftersom flera inte kände igen att vi överhuvudtaget existerar.

Klockan fem bar det av med tåg till Stockholm och båten Galaxy.
God mat och trevligt sällskap och kanonbra underhållning bjöds det på kvällen och en bit in på natten ! Dansbandet NOVA och Janssons Frestelser delade på scenen 🙂 🙂

Efter några timmars sömn började seminarierna kl 9.15 på måndagen. Först lyssnade jag till Stina Lundberg Dabrowski, som jag verkligen sett fram emot. Hon är ju underbar 🙂 Snacka om att ta kontakt med vem som helst. Hon har alltid varit en person jag beundrat när man sett intervjuer hon gjort i TV. Det var också det seminariet handlade om, hur hon lyckades med sina idéer och viljan att komma framåt och envisheten, att inte ge upp även om hon fick nej såååå många gånger.
Det kändes verkligen bra att jag sedan fick möjligheten att byta några ord med henne. ”Dig har jag alltid beundrat” sa jag. ”Nej men, hur kan man göra det” undrade hon då. Men hur kan det vara så, undrar jag egentligen. En konstig känsla, så kan ju jag med känna när en del säger att de tycker det jag åstadkommit är stort. Man inser tydligen inte själv vad man gör på samma sätt som andra gör kunde vi konstatera.
Hon fick också mitt kort varpå hon genast påpekade att hon har någon i sin närhet som är glutenintolerant, ja så det kan vara…..
Tack Stina för pratstunden !

Jag lyssnade även till seminarier med Jens Spendrup, Lou Rossling och John Steinberg som också sa många bra saker som jag tar med mig.

Tack Örebro Promotion, Handelskammaren Mälardalen, Möckelnföretagen  och alla trevliga människor jag träffade för en kanonresa !

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *