Nya program

Då har jag fått iordning på både bokföringsprogram och löneprogram. Jag fick just ut skattedeklarationen för februari månads löner (vi har löneperiod 16/x – 15/x)

Men hu så mycket pengar det blir bara med arbetsgivaravgiften, usch och fy. Visst fyller den sin funktion för de anställda och för mig själv med såklart, men för företagets del är det vansinnigt dyrt.

Tur att det finns support till de olika dataprogrammen, det är jättebra med böcker med instruktioner, men tacka vet jag raka svar när man ska lära sig nytt, det går liksom fortare då se.

Idag var jag och åt lunch med Johanna Tybell och Ingela Pihl på Länsstyrelsen här i Örebro. Kommun och finansminister Mats Odell ska komma till Örebro på tisdag. Han ska träffa landshövding Rose-Marie Frebran och länsråd Kjell Unevik och sedan ska de komma till oss här på jobbet. Det ska bli spännande såklart 🙂 (hoppas bara att det går enligt planerna… allt kan ju hända, avbokning tänker jag på…)

Det kommer också en företagare till hit då, Kristina Aczél Nebron, som driver Va Fint Foto i Örebro http://www.vafintfoto.com/start.php

Må så gott i februari solen ! Själv ska jag bl a skriva ordersedlar 🙂 och öppna post.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *