Motion och frisk luft

Igår morse och nu på morgonen har jag tagit en promenad ute i friska luften :). Sen lite stretching och situps på det, så nöjd man är efteråt !

Eftersom jag har för vana att gå upp tidigt och sitta och jobba innan Linnea ska upp så tänker jag att det vore bra om jag tar tillfället i akt till lite motion istället, friska luften är självklart också nyttig, speciellt eftersom det inte blir av att komma ut så mycket annars. Undrar om jag kan få det till en vana… vi får se.

Vad tiden går fort, på söndag är det dags att åka till Göteborg på Interfood mässa. När jag bokade in det kändes det som om det var riktigt långt fram men nu är vi redan där. Jag ska stå på mässan i tre dagar och prata om våra glutenfria produkter. Hoppas att denna mässa blir mer välbesökt än den som var här i Örebro i mars. Se länken till Interfood här :

mässan :http://nemonet.swefair.se/templates/FlexiblePage____172045.aspx

Idag ska jag hämta nya foldrar att ha med, men tänk vad man kan fila till orden när man ska trycka saker. Jag har redan börjat reta mig på ett av orden jag lyckades få med. Aj aj, men den har ändå blivit bättre än den förra, det går alltid att bli bättre ;).

Ha nu en trevlig helg !

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *