Matproduktion

I veckan kom ett nytt nummer av tidningen Livsmedel i focus. Det är bland annat ett temanummer om  allergimat. Spännande läsning !
Dessutom ett reportage om Heléns Glutenfria. Läs numret här.

På tal om livsmedel lägger jag ut en länk till en artikel från Brännpunkt i SvD, som handlar om svensk livsmedelsproduktion. Snart kan det vara ett minne blott att köpa svenskt kött och svensk mjölk, vilket jag tycker är väldigt tråkigt, ledsamt och alldeles onödigt.

Detta måste vi göra något åt. Bönderna måste få bättre betalt för sina produkter för att  vi ska ha kvar jordbruken i Sverige, vilka också självklart bidrar med arbetstillfällen ! Vad tycker du, vad kan du göra ? Självklart bidra genom att köpa svenskt i den mån det går !

Det här inlägget postades i Företagande, Glutenfritt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *