Mässa med Svensk Cater

Den här veckan blev innehållsrik… som vanligt kanske 🙂
Det började i söndags med att Kristina och jag åkte på båtresa med Svensk Cater. Det var mässa på Viking Line Cinderella. Det blev två bra dagar med mycket aktion i våra blå t-shirts och västar med företagsnamnet på ryggen. Vi hyrde ingen monter då det kostade för mycket, utan vi gick omkring som reklampelare och pratade med både tilltänkta kunder och leverantörer. Vi är både kund och leverantör själva till Svensk Cater.
Vi fick lite uppslag till vår kommande utveckling av Heléns Glutenfria. Bra, bra.

Vi var också på en föreläsning ombord med Stephan Rössner, professor och överläkare vid överviktsenheten på Karolinska Universitetssjukhusets enhet i Huddinge.
Han talade bland annat om sunt förnuft angående vår kost och motion och menar att ”alla bantningsdieter är lika dåliga”.
Läs en artikel om en studie som han kommenterar här. (den är inte alls lång)

Sen var det förstås håll igång på kvällarna på båten och de båda banden Stöldgods och W.O.W föll oss väl i smaken. Jag fick tillfälle att dansa en hel del 🙂 Jag ”hittade” en dansant man från Jokkmokk. Härligt, tack så mycket för danserna!!

På onsdagen var jag på ett seminarium om lönesättning som Livsmedelsföretagen höll i. Jag har inte kommit någon vart med ett lönesystem på jobbet ännu. Men jag hoppas på att kunna komma igång med något bra så småningom. Det skulle innehålla olika kriterier som man diskuterar runt under ett medarbetarsamtal osv.

Sedan innehöll veckan en kväll med bowling och hamburgertallrik på Pitchers med Sharp som vi (HG) anlitar när det gäller kopierings- och kassaapparat.
Tack för en trevlig kväll!!

Imorgon lördag är det dags för jobb igen, då är det öppet på jobbet mellan 10 och 15. Då kan man bland annat köpa semlor 🙂
Välkommen!

Så några bilder från båten:

Välkomstdrink, nja....

Välkomstdrink, nja….

Bandet Stöldgods

Bandet Stöldgods

Bandet W.O.W

Bandet W.O.W

Dans på båten

Dans på båten

Mer dans på båten

Mer dans på båten

Jo men den var riktigt god :)

Jo men den var riktigt god 🙂

Det här inlägget postades i Allmänt, Företagande. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *