Jordbruksdepartementet

I måndags var jag i Stockholm. På bussen satte sig en äldre man bredvid mig. Jag kan inte låta bli att börja prata när man sitter sådär. Det visade sig att han blivit glutenintolerant för bara några månader sedan så då fick jag såklart tillfälle att presentera våra produkter.

Det blev en trevlig resa och vi pratade på under hela vägen. Han hade varit journalist under mesta delen av sitt yrkesverksamma liv så det var ju spännande att höra om det. Nu forskade han på Kungliga Biblioteket i Stockholm, bl a om Tegnér.

Nästan framme i Stockholm meddelade den jag skulle träffa på förmiddagen att mötet blev inställt, så tokigt. Men då gick mitt resesällskap och jag till Vetekatten och åt varsin glutenfri smörgås… av bröd från Heléns Glutenfria och jag fick veta på en gång att brödet smakar jättebra 😉

Tänk vilket sammanträfffande, eller var det slumpen eller ?

Dagen i Stockholm blev bra ! Mellan 13 och 14 var jag på Jordbruksdepartementet och träffa Sofia Carlsson tillsammans med 3 andra producenter av glutenfritt med Generalsekreterare Anette Jansson från Svenska Celiakiförbundet i spetsen. Om du vill veta vad som sas på mötet, besök www.helensglutenfria.se och titta in på på gång sidan 🙂 Jag är nöjd med vad jag fick fram. Mötet handlade om glutenfritt såklart men även generellt om Eskil Erlandssons vision ”Sverige – det nya matlandet”.

Det här inlägget postades i Glutenfritt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *