Helglön

Idag började jag dagen med en uppiggande promenad. Så lite stretching och situps efteråt. Det är sååå skönt, bara man gör det, det vet jag ju ! Tänk att dans i 3-4 timmar går jättebra, men att jogga några omgångar under promenaden, det gör ont. Suck, undrar om det är ovana, underlaget eller ? Ja ja, känns bra nu i alla fall.

Denna dag ska bland annat ägnas åt att ”köra löner”. Jag tror att det uppskattas 😉

Igår hade jag besök på jobbet. Det var Finlands Celiakiförbund som var på plats. Jättebra ! Vi säljer en del till Finland redan nu via Mix Trade, en grossist där. Men nu hoppas jag förstås på att det ska öka. Kunderna tyckte att det var toppen att få komma till oss. Och, på en lördag då vi inte ens har öppet som det är nu.
Tanken har hela tiden varit att ha det, men av olika orsaker så är det inte det. Eftersom vi satsar på att skicka ut varor över landet så hittas dem i alla fall.

Jag hade i alla fall varit i farten och producerat en del. Det var en bra dag med radiolyssnade t ex. Givande emellanåt, jag får alltid nya tankar i huvudet och det tycker jag om 🙂

T ex det här med helg- och ”ob”tider. Det kostar en del extra för mig att ha personal på helger och kvällar. Tänk personer som studerar t ex och inget hellre vill än att få jobba lite på obekväma tider, varför skulle inte de kunna ha samma lön som de andra har i veckorna ? Jag får ju inte mer betalt för våra pajer och pizzor bara för att det är lördag eller söndag eller efter klockan 18 en vardag.
Javisst, jag fattar att jag ska räkna in det i priset men, det är en tanke och ingen ny sådan utan jag hakar på den. Tål att tänkas på, en jobbskapande tanke…..

Några bilder också… samt en sak om min son, han spelar JuniorSM i golf just nu på Mosjö golfbana i Örebro !

Nehepp, ha en bra söndag och vecka ! Det ska jag, många saker är inbokade 🙂 Återkommer om det !

Det här inlägget postades i Allmänt, Glutenfritt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *