Helg igen :)

Då var det åter helg 🙂 Och toppenfint väder har vi idag !

Men vad väder, vind och vatten kan ställa till med. Jag tänker förstås på katastrofen i Japan. Jordbävning och tsunami. Vilka otroliga krafter vatten kan åstadkomma. Ofattbart att bilar och hus osv dras med av dess kraft. Sååå otäckt. Tänk vad förskonade vi är här i Norden ändå. Självklart så tänker även jag på allt som händer runt om i världen, även om jag som alla andra har en del saker att koncentrera sig på.

Denna vecka har vi kommit något närmare certifieringen av Heléns Glutenfria. Men det finns många saker att ”dra i”, precis som Mia Spendrup, VD Loka Brunn, skriver om i en debattartikel i dagens Nerikes Allehanda. Regelverk att förstå och att följa och många arbetsuppgifter att utföra som man kanske inte tänkt på innan man startade sitt företag t ex. Hon vill ha hjälp av myndigheterna med vägskyltar till Loka Brunn, för att turister ska hitta. Det skulle vara lättare med samarbete alltså, så att företagaren kan lägga tid på det som behöver göras i verksamheten. Lycka till Mia !

Från det ena till det andra, ikväll är det final i Melodifestivalen ! Det ska bli kul att se, jag tycker att det är många bra bidrag. Det blir en trevlig kväll i tv-soffan sen alltså !
Ha en bra helg i solen !

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *