Hela landet

Det blev en innehållsrik vecka, som alltid 🙂 med bland annat en del produktion även för mig. Men så hann jag med lunch med två väninnor, trevligt! Så ett styrelsemöte med Företagarna och ett möte med en ”oväntad” person. Tänk så man kan tro efter att bara ha hört rösten på en person i telefon, spännande fortsättning följer… angående jobbet!!

Igår hade vi kunder från skilda delar av landet, samt ett besök av en familj från Tyskland 🙂 Härligt!
Vi får som sagt agera både läkare, psykolog och medmänniska när vi expedierar våra kunder på Heléns Glutenfria. Men roligast är förstås när frågan kommer om var man kan köpa våra produkter, när kunden är så nöjd och absolut vill ha tag i dem på annat håll också. Jo men de finns i hela Sverige säger vi! Sen följer en redogörelse av våra kunder. Det är jätteroligt med vissas reaktioner för många tror att vi bara säljer i Örebro med omnejd, men så fel de har då. Det är ju så när jag är ute och träffar andra också, alla vet såklart inte att vi finns spridda i hela landet.
Mmm, jag måste bli bättre på att prata om det, att vi faktiskt är ett ”stort företag” på sätt och vis. Och tänk vad tiden går, i oktober har jag hållit på med det här i 17 (!) år.

Lite annat hinner jag väl med också, t ex en mycket liten odling i trädgården, så den delar jag här! Fröjd och ett måste för mig 🙂
Ha en bra helg alla!!

Det här inlägget postades i Allmänt, Företagande, Glutenfritt. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hela landet

 1. Palle skriver:

  Spännande blogg med tillhörande företag.
  Är ju tyvärr också en sak som behövs – även i min nära omgivning.
  Ska bli spännande att följa.

 2. Helen skriver:

  Tack!
  Jo, vi glutenintoleranta blir ju inte färre precis och inte andra med andra överkänsligheter heller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *