Gruppintervju

Vad roligt det är att jag varit ute på några olika tillställningar på slutet.
Det har varit jobbigt att prata om min situation har jag tyckt. Vad säger man, från att säga att man drivit ett bageri i 20 år till att vara mellan två jobb, att vara arbetslös. Att mitt företag gick i konkurs har inte varit enkelt och roligt att prata om precis, men det är som det är. Och det lever ju vidare som sagt tidigare.

Hur som helst så har det varit en lång period då jag inte varit ute så mycket i kretsar jag var tidigare. Men, nu börjar sinnet lätta och det är lättare att prata om allt.
Det har blivit middag på Best Western, UF-mässan, invigning på Creative House och Nettworklunch på Eyra Bistro o Café med ett gäng härliga kvinnor. Där bytte vi kontaktuppgifter och det mynnade ut i speciellt ett möte som i sig gav fler kontaktpersoner för mig.
Sen har jag ju dansen såklart, där jag hela tiden träffar alla goa vänner och bekanta och nya människor och det är trevligt, spännande och uppiggande.
FB_IMG_1440830380264

 

 

 
Sen jobbar jag på att starta eget igen som skrivet men det kör fortfarande fast vad gäller lokal.
Så jobbsökandet går också vidare. Och faktiskt, imorgon ska jag på en gruppintervju så får vi se om jag kommer vidare sedan.

Lite politik ska jag också nämna. I söndags var det partiledardebatt i SVTs Agenda. Men vilket käbbel är den kommentar jag har.
Här kan du se programmet.
Och här en länk till en ledarkrönika som tar upp just den debatten, av Alice Teodorescu, Göteborgsposten.
Att det inte kan göras mer åt alla våldsamheter som begås mot räddningspersonal t ex, är för mig en gåta. En förändring verkar tyvärr ligga långt borta. Tuffare straff t ex och tidigare insatser när yngre begår brott är nog bra åtgärder.
Här intressant läsning om hur de löser en del av det i Kanada.
Ledarkrönika av Anna Dahlberg, Expressen.

Nog för idag där, så önskar jag alla en bra onsdagskväll!
Kram

du är värdefull

 

 

Det här inlägget postades i Allmänt, Företagande. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *