Föreläsare, jag ?

I torsdags gjorde jag också en kortare föreläsning för en gymnasie 2:a som läser ekonomi på Rudbecksskolan i Örebro.

Jag gillar det inte alls… att stå och tala sådär. Men väl på plats kändes det rätt bra ändå. Det var 20 elever och 2 lärare som åhörare, det är lagom för mig tror jag. Jag anmälde mig frivilligt till att bli ambassadör så det är bara att bita ihop, några gånger är ok. Vem vet vad det för med sig, jag kanske kommer över min ”obehagskänsla” så småningom.

Jag visade också min film, det kändes som om eleverna gillade det de såg. Sen berättade jag om hur jag gjort för att bygga upp mitt företag. Sen ställde både elever och lärare en del frågor. Det var bra frågor tycker jag, de visade verkligen intresse !

Bland annat frågade en tjej om jag skulle starta fler företag och bygga upp dem som jag gjort med Heléns Glutenfria. Jag svarade att, nja det vet jag inte, vi får se om jag får någon mer idé.

Men, det är så att jag redan startat ett till… det är så nytt så jag tänkte inte ens på det. Hur som helst ska det nya företaget sälja min film eftersom jag vill försöka påverka andra till företagstankar på mitt sätt. Man kan ju inte alltid vara disponibel och vara ute på besök menar jag, så då har jag gjort det jag kan genom filmen. I det nya företaget ordnar jag också dansresor 🙂 Det finns många funderingar till 😉

Idag är jag hemma i lugn och ro…. har fixat en ny cd till min dotter. Jag köpte Melodifestivalskivan direkt när den kom ut, så nu gjorde vi en variant med de låtar hon ville ha. Det är så roligt, hon kan en massa artister och låtar på en gång hon hör dem. Hon är 5,5 år och är så kul att vara med :):) Men vilket humör… men jag förstår, hon har att brås på, med en mamma som är rätt envis och har humör, sådan mor sådan dotter kanske ?!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *