Final i tävlingen B B A

Igår kväll var jag i Stockholm och närvarade när tävlingen Beautiful Business Award avgjordes. Jag ville ju såklart vara där och se hur det gick för alla duktiga och inspirerande tjejer eftersom jag själv var såå nära att komma med till finalen.

http://www.beautifulbusinessaward.se/

Grattis till Lena Jonsson Näslund med företaget Snö of Sweden, som producerar och säljer smycken. Hon blev årets Företagerska.

Grattis till Lisa Lindström med företaget Doberman, IT-branschen, som blev årets Tjänsteutvecklare.

Bara att få vara med i detta evenemang och synas, som jag fick, är en vinst i sig för oss allihop. Men jag tycker att det var lite snopet att en del av motiveringen var att Lena inte sticker under stolen med att det känns bra att ha pengar på banken. I och med det tycker jag att själva tävlingen förlorade lite i sin poäng. Självklart är det bra med pengar på banken, men det var så många andra duktiga tjejer med som var lika värdiga vinnare som Lena. Det här blev lite kluvet och svårt att skriva om men jag måste erkänna att jag blev besviken på juryn. Jag förstår att det var svåra val de hade att göra och skulle självklart inte vilja byta plats med dem. Ni gjorde ett bra jobb hur som helst !

Nu vill jag tacka för en lyckad genomförd kväll som också innehöll underhållning av Ane Brun http://www.anebrun.com/biography/30/biografi-sv samt bra genomförd guidning i programmet av Karin Klingenstierna 🙂

Så till två rubriker på Svenskt Näringslivs hemsida som jag hittade igår, hade inte besökt deras sida på ett tag… går ju inte att hinna med allt man vill, men värt att kika på 😉

http://www.svensktnaringsliv.se/regioner/orebro/betydelsefulla-moten-entreprenorer-berattar_98432.html

http://www.svensktnaringsliv.se/regioner/orebro/

Idag är det partiledardebatt, synd att jag inte kan vara där och lyssna, det har jag faktiskt varit en gång. När man bara hör utdrag på tv sen låter det som rena lekstugan, men så illa är det såklart inte. Hur som helst, kan ju inte hinna allt, nu ska jag istället in till stan på ett möte 10.30.

Må så gott och ha en bra dag alla !

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *