Dator och möte med hyresvärd

Igår blev det ett spännande möte med en eventuell hyresvärd.
Nästa steg är att en arkitekt och jag ska ses i lokalen och gå igenom ordentligt vad som skulle behöva göras för Bubblis. Nu har vi i alla fall pratat om eventuell hyreskostnad.

Så fick jag besked om att lokalen jag kikat på på CV ska hyras ut till en restaurang istället.
Lustigt sammanträffande att datorn havererade den dagen jag tänkte rita på den. Jag kunde liksom inte skriva ut den så det blev inte som jag tänkte, men det var väl någon mening med det alltså.

Jag tog och ringde en annan kontakt, de som driver mässhallen på CV-området, då jag fick information om att de förhandlar med Jernhusen om hur det ska bli med den 8000 kvm stora mässhallen. Närheten till USÖ lockar liksom.
Min intresseanmälan togs emot och ska kikas på i alla fall.
Nytt möte med ett annat företag på torsdag för att dra i en annan del av projektet.

Förvisso inget svar från Allmänna Arvsfonden ännu. Men för att komma någonstans måste jag ju ha en lokal för att kunna räkna ordentligt på kostnaderna.

Och nu är datorn på plats igen. Så nu har jag jobbat mer med Bubblis hemsida. Kanske det blir mer ändringar i utseendet vad det lider, men nu är i alla fall texterna bra, tack vare hjälp av Annika Gelin. Och självklart blir det mer bilder sen när det finns några från den lokal det blir.

Ha en bra onsdag!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *