Blender

Har precis tittat på ett entimmes program om Melodifestivalen, kul 🙂 Vad vore livet utan musik så säg ? Det handlade om tidigare års festivaler men också inför årets förstås. Om ca en månad drar den ”cirkusen” igång !

På tal om musik så blev det en jättetrevlig avslutning på helgen igår kväll. Jag åkte med två ”rockrullevänner” till Ljungsbro och dans till Blender :P;) Det blev många mil att åka, men i trevligt sällskap så gick ju det bra !

Det var otroligt varmt men jättekul, trevlig lokal och nyktert, vilket är positivt. Dansen varade mellan 18 och 22. Efteråt passade jag på att hälsa på sångerskan Maria och säga att jag tyckte att det var synd att de inte vann Dansbandskampen, då fick jag en Kram 🙂 Kvällens höjdpunkt såklart !

Idag har jag annars varit hemma med Linnea eftersom fritids var stängt. Det var min tur att vara hemma så att säga, eftersom sambon varit hemma alla klämdagar. Imorgon börjar allvaret igen, då är det skola och fritids som gäller. Hon har börjat längta till kompisarna. Bl a till ”en kille i tvåan”, gulligt, själv går hon i lekis. Idag har vi varit ute och åkt tefat och skidor och spelat spel och lagt pussel. Så har hon fått greja i datorn, det gillar hon, och vad hon hittar att göra, spel på Bolibompasidan bl a.

Nu är jag klar med bokföringen av december så nu börjar arbetet med att ta fram alla uppgifter till bokslutet så att revisorn får göra skäl för arvodet. Tänk, idag har jag inte pratat med dem på jobbet någon gång. Men det är bra det, vi har sagt att de hör av sig om det är något.

Snart godnatt för idag !

Det här inlägget postades i Dans. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *