Strul på mässa

Idag blev det en lugnare dag på mässan i Stockholm. Det var inte  alls lika många besökare som igår. Men de som kom till vår monter var även idag mycket positiva !

Igår när vi kom så fixade vi till allt i montern. När Petra skulle knäppa några bilder så slocknade en lampa och plötsligt kände jag att det luktade bränt och såg ner på golvet där en kabel till datorn rök som bara den. Jag lyfte upp den och drog ur den ur uttaget. Oj oj, vilken upplevelse, kändes olustigt.

En mässelektriker fick rycka ut och fixa till elen. När vi sen skulle använda microvågsugnen och värma våra pajer så hade den också lagt av. Det blev ju ingen hit såklart. Snacka om otur, först sladden sen micron, tur att datorn höll. Vi ska i alla fall få ersättning för det av mässan, det var andra utställare som också stod med utslagen elektronik i sina montrar.
Mamma och pappa hade med sig en ny micro idag när de kom på besök. Bra det, pajerna blev nämligen uppskattade av besökarna !

Imorgon sägs det att det ska bli fler besökare och det ser vi såklart fram emot. Det var 7029 förhandsregistrerade besökare anmälda innan mässan började igår torsdag. Det är ju jättebra !

Här följer några bilder 🙂
Så laddar vi för ytterligare 2 mässdagar på hotellet nu. Sova….. 🙂

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *