Motala 10 april

Hej !

Det blev en rolig kväll i Motala på Långfredagen !

Lagom med folk och inte lika trångt som när vi var där när Scotts o Lars-Kristerz spelade i februari. Det var Black Jack och Wahlströms som spelade denna kväll, samt The Hub Caps = rockabilly !

Visst kan det bli trångt på dansgolvet emellanåt, men var blir det inte det !? Klart att det blir en del trampningar på fötter och armbågar mot kroppen. Men egentligen är det konstigt att det inte händer mer och allvarligare incidenter, med tanke på att det förekommer alkohol också. I vissa fall mer och vissa fall mindre, men det är bra, man kan välja själv hur man vill göra, dricka eller inte menar jag. Tack och lov att det inte händer mer såklart och det kan hända saker även utan alkohol inblandad på dansgolv.

Hur som helst, Motala är ett kanonställe. Denna gång var det både dansband, rockabilly och disco. Det fanns något som passade alla !

Åldern på resenärerna i vår buss var blandad, vilket också är trevligt ! Det kändes som att de var nöjda med resan och jag vill passa på att tacka alla för att ni ställer upp och följer med !!! Kanonkul 😛

Helén

Från den 27/2, resan till Motala den gången :

Det blev en härlig kväll i Motala Folkets park! Väldigt trångt på dansgolvet men en härlig stämning !

Det är härliga band båda två. Men vilken publik Larz-Kristerz har, de står och tar upp halva dansgolvet, vilket såklart är lite synd för oss som vill ha platsen att dansa på, men det visar på populariteten helt klart.

En sak som jag inte gillar är att folk tar med glas och flaskor på dansgolvet, vilket medför ofog på dansgolvet.

Det här inlägget postades i Dansresor. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *