Mat och tv

Vilket härligt väder vi har idag ! i alla fall här 🙂

Idag har vi en kompis hemma här så Linnea leker med henne. Vi var ute förut och oj vad tjejerna blev blöta i den sista snön som smälter bort. Skönt med våraning. Jag satt en stund i den sköna solen och njöt.

Till lunch lagade jag pannbiffar, potatis, kokta morötter och sås. Jag gillar att laga mat och gör det gärna när jag hemma. Husmanskost, det är grejer det 🙂

Igår hade jag två givande besök på jobbet. Det ena gav mig mer huvudbry än det andra men positivt sådant så nu ska jag försöka få ner allt jag vill på papper så att jag inte upplevs så ”spretig”. Jag har mina visioner, men hur lång tid allt tar är en annan sak.

Let´s dance igår var ju kul att se. Jag gillar programmet, det gör dottern också, men igår somnade hon i soffan till Magnus sista dans fastän hon så gärna ville se honom. Hur som helst, det är tufft på slutet, Morgan har ju också varit superduktig men någon måste lämna in. Det är svårt att förutse vem som vinner eftersom det är två duktiga personer kvar. Men jag tycker att Magnus gjort en strålande insats med tanke på sina förutsättningar.

Lycka till i finalen båda två !

Ikväll börjar Robinson, det har jag tänkt att följa.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *