Mässan Gastronord

Idag var jag och mina medarbetare på mässan Gastronord i Stockholm. Det var inte så mycket bageriinriktning i år men det var bra att gå där och kika på det som fanns, och många smakprover blev det, gott gott !

Vi talade också med chokladexpert, konditor m m Jan Hedh, http://janhedh.com/. Han var med på Mat för livet mässan i höstas och kom ihåg oss, Heléns Glutenfria, vilket såklart är trevligt. Han konstaterar att det går bra att baka goda glutenfria bröd, bara man experimenterar lite.

Annars blev det inte så många nya kontakter förutom en till en reklamsajt på nätet som jag får återkomma till när det fallit på plats, spännande.

Idag fick Benjamin ta emot tre olika beställningar på hemmaplan när han stannade hemma och tillverkade tunnbröd tillsammans med praktikant Carro, som kommer vara hos oss i en månad. Tunnbröden ska levereras till Birka den 28 :D. Beställningarna ska till Nya konditoriet i Borgholm, Sveas i Kumla och till Brooklyn Bagel i Stockholm som i sin tur leverar vidare till Wayne´s coffee.

Så det blev en bra dag även idag 🙂 Men nu är det dans i Brunnsparken, Örebro, som gäller 😉

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *