Jullunch och dansresa

Fredagens jullunch på jobbet blev bra. Jag hade fixat till ett litet julbord, det är tradition att ha det innan den ”första” går på julledighet. Det bästa är att få dela ut en liten julklapp. I år blev det emellertid ”bara” varsin julgrupp och ett personligt skrivet julkort. Jag fick en jättekorg med frukt, godis, amaryllis och Herrljunga cider av mina arbetskamrater. Tack o tack vad glad jag blev ! Linnea blev förtjust över alla frukter vi inte brukar köpa 😉 Idag åt vi passionsfrukt t ex, riktigt gott !

Annars var veckan innehållsrik som vanligt och jag undrar ofta var tiden egentligen tar vägen. Det blir mycket telefon och fixande med papper. Jag har fortfarande inte fått klara papper från Almi om ett likviditetstillskott men nu är det i alla fall på gång att komma. Det är stressande att inte få det klart även fastän jag fått beskedet tidigare.

Så har vi testbakat tunnbröd och pizzabottnar i veckan. Men det blir inte alltid som jag tänkt mig och då får man såklart göra om igen. Men jag är säker på att vi kommer att lösa det. På onsdagen skickade vi också en leverans till Wayne´s i Finland igen med en hel pall med cookies 🙂

Igår kväll var vi (danssugna örebroare m fl) iväg på resa till Strängnäs och finalen i Dansbandskampen. Jättekul blir summeringen, synd bara att vi inte fick dansa till fler av banden som ändå var på plats. Vi dansade såklart till dem under sändningen, men efteråt saknade vi att inte exempelvis vinnarna Playtones fick spela lite.

Kul att sambon och jag kom med på bild i TV 😉 ca 1.03 in i denna låt …..

http://svtplay.se/v/1817901/dansbandskampen/blender_-_hold_me_now__final_?cb,a1364145,1,f,-1/pb,a1364142,1,f,-1/pl,v,,1821319/sb,k102916,1,f,-1

Det tyckte ju Linnea var kul såklart !

Jag hade ju gärna sett Blender som vinnare eftersom dem spelar ”sin” musik, som inte riktigt låter ”dansband”. Jag tycker om att lyssna på dem även utanför dansbanan. Jag känner absolut inte till alla band, men flera gillar jag just när jag är på dans men dem passar mig inte som ”peppmusik” i bilen t ex. Zekes har jag bara hört i ”kampen” ännu, men det kan nog bli kanon 🙂 Date och Scotts tillhör också mina favoriter.

Nej nu är det sängen som gäller ! Ha en bra vecka alla !

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *