Besök i riksdagen

Idag var jag med Svenskt Näringsliv och 9 andra företagare från regionen i Stockholm. Förmiddagen tillbringade vi på Svenskt Näringsliv i Stockholm och pratade arbetsrätt, las, löner mm med två av deras experter på området.

Eftermiddagen tillbringade vi på riksdagen och träffade 7 riksdagsledamöter från Örebro län som bl a berättade om sitt arbete i utskotten och där vi även kunde föra fram våra åsikter om las t ex. Tiden gick fort så så jättemånga frågor hann vi inte med. Sen var vi med om votering, det var en upplevelse. Där röstar riksdagen om frågor som blivit debatterade och klara för röstning. Det gick väldigt fort och en annan hängde inte riktigt med kan jag säga, spännande att se hur som helst 🙂

Sedan tog vi en rundvandring i de tjusiga lokalerna. På tåget hem var vi trötta men nöjda med att ha fått framföra våra synpunkter till både Svenskt Näringsliv och politikerna, som också uppmanade oss att ta kontakt om vi har synpunkter. Det kan DU också göra !

Så vill jag ju berätta att jag var på middag på slottet igår kväll. Det var landshövding Rose-Marie Frebran som bjudit in oss ambassadörer för kvinnors företagande. Det blev en trevlig kväll med god mat och utbyte ang företagande och våra erfarenheter som ambassadörer.

Nu väntar en god natts sömn för att imorgon ta tag i att hitta bra påsar och lådor att packa pizzabottnar i. Det är en pizzagrossist i Skåne som tagit kontakt med oss och vill att vi gör bottnar till dem. Det blev klart igår att de var nöjda med proverna vi skickat. Trevligt 🙂

Ha en bra fortsatt vecka !

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *